in

Paras Yhdysvaltain VPN vuodelle 2020 + ILMAINEN VPN-varoitus

Best VPN for USA

Amerikkalaisten digitaaliset oikeudet vähenevät tasaisesti, mutta ve ottaa takaisin hallinnan online-yksityisyydestäsi Amerikan parhaiden VPN-verkkojen avulla. Tänään näytämme sinulle ongelmat, kuinka VPN: ääsi käytetään kyberturvallisuuden parantamiseen, ja esitämme sinulle markkinoiden parhaat USA: n VPN-verkot tällä hetkellä.

Best VPN for USA

Verkko-yksityisyydestä Yhdysvalloissa en tullut vakava ongelma viime vuosina. Valtion virastot ovat alkaneet harjoittaa joukkovalvontaa pakottamalla suuryritykset jakamaan tietojaan, mikä vaarantaa jokapäiväiset käyttäjät Yhdysvalloissa. Tämän lisäksi Internet-palveluntarjoajilla en nyt mahdollisuus kerätä ja myydä käyttäjätietoja ilman lupaasi , jolloin online-yrityksesi en korkeimman tarjouksen tekijän käytettävissä tekemään mitä he haluavat.

Pysyäkseen turvassa vihamielisessä digitaalisessa maailmassa, monet käyttäjät Yhdysvalloissa ovat siirtymässä virtuaalisiin yksityisiin verkkoihin. VPN: t toimivat kuin tunneli, joka salaa ja kuljettaa tietoja turvallisesti määränpäähänsä ja sieltä pea paljastamatta henkilötietojasi. Internet-palveluntarjoajat eivät voi jakaa tai myydä salattuja tietoja, ja kun kyseessä en hyvä VPN, myös valtion virastot eivät voi kerätä tietoja. Nauti yksityisyydestä selaamisen aikana, ja vain vähän.

Black Friday -tarjous: SÄÄSTÄ 68% 2 vuoden + 3 kuukauden ILMAISESTA tarjouksesta

Hanki paras VPN

30 päivän rahat takaisin takuu

Kuinka arvioimme toimittajia

VPN de Oikean: n saaminen käyttöön Yhdysvalloissa vaatii laajaa tutkimusta. Useimmat käyttäjät haluavat parempaa yksityisyyttä kuin paikalliset Internet-palveluntarjoajat, mikä tekee rekisterikäytännöistä ja lainkäyttöalueista erittäin tärkeitä. Maarajoitetun sisällön ohittaminen Myös korkealla listalla, samoin kuin VPN: n kokonaisnopeus ulkomailla. Jotta kustannuksesi ja sitoumuksesi pysyisivät mahdollisimman pieninä, käytämme seuraavia kriteerejä arvioidaksemme parhaat VPN: t rahallesi.

  • toimivalta : VPN: n rekisteröinti en tärkeää, varsinkin jos asut Yhdysvalloissa. Paikalliset lait määräävät, pitäisikö VPN-yrityksen pitää pitää kirjaa, ja mitä tehdä näille tiedoille, kun valtion virastot ottavat yhteyttä. Joissakin maissa sobre tiukat säännökset, jotka suosivat yrityksiä ja muita suuria yhteisöjä, kun taas toiset toiset ovat joustavampia ja priorisoi yksilön yksityisyyttä.
  • Palvelimen asettelu – Yksi suurimmista eduista VPN: n käytössä en pääsy maantieteellisesti estettyyn sisältöön, jota ei normaalisti ole saatavana Yhdysvalloissa. Yhdistyneet VPN-palveluntarjoajat ovat ottamassa käyttöön verkkoja kymmenissä maissa sensuurin ja alueellisten lohkojen ohittamisen helpottamiseksi, jotta ve selata Internetiä vapaasti.
  • Kirjauskäytäntö VPN: n lokikäytäntö voi olla tiukasti sidoksissa lainkäyttövaltaan ja saattaa tehdä siitä hyötyä yksityisyyden suojaamisessa. Tietojen tallennus jopa salattu tarkoittaa, että kolmas osapuoli tai jopa VPN itse voi käyttää niitä. Tämä voi olla riskialtista: vuonna 2011 FBI pidätti Lulzsecin jäsenen UE: n pitämien tietojen perusteella Piilota My Ass VPN ja kääntyi sitten viranomaisten puoleen. Jos lokeja ei pidetä, tietoja ei voida jakaa, selkeitä ja yksinkertaisia. Varmista aina, että valitsemallasi VPN: llä en tiukka nollakirjauskäytäntö, kuten alla olevissa suosituksissa.
  • Velocidad – VPN-verkkojen tiedetään olevan 10-50% hitaampia kuin useimmat paikalliset Internet-palveluntarjoajat. Tämä nopeuden pudotus voi olla valtava tekijä videoiden suoratoistossa, HD-sisällön lataamisessa, käynnissä torrent-tiedostoja , online-pelien lukeminen tai jopa vain selata Internetiä. Parhaat VPN-palveluntarjoajat ryhtyvät toimiin varmistaakseen, että nämä nopeuden pudotukset ovat vähäisiä.
  • Estetyt tiedostotyypit : jotkut VPN-palveluntarjoajat estävät los liikenne P2P , torrent-portit ja muut niihin liittyvät tiedostot. Vecino de Jotta nauttia Internetistä oikein, olemma varmistaneet, että alla olevilla palveluilla ei ole rajoituksia ladattavan tai suoratoistettavan sisällön tyypille.

Mitkä ovat parhaat Yhdysvaltain VPN: ¿t?

Harkittuamme huolellisesti edellä mainitut kriteerit tutkimme markkinoiden parhaita toimittajia. Tutkimuksemme johti seuraaviin 4 parhaaseen VPN: ään Yhdysvalloissa:

1. ExpressVPN

ExpressVPN short

Käy osoitteessa expressvpn.com