Saltar al contenido

Paras Yhdysvaltain VPN vuodelle 2020 + ILMAINEN VPN-varoitus

noviembre 5, 2021
Best VPN for USA

Amerikkalaisten digitaaliset oikeudet vähenevät tasaisesti, mutta ve ottaa takaisin hallinnan online-yksityisyydestäsi Amerikan parhaiden VPN-verkkojen avulla. Tänään näytämme sinulle ongelmat, kuinka VPN: ääsi käytetään kyberturvallisuuden parantamiseen, ja esitämme sinulle markkinoiden parhaat USA: n VPN-verkot tällä hetkellä.

Best VPN for USA

Verkko-yksityisyydestä Yhdysvalloissa en tullut vakava ongelma viime vuosina. Valtion virastot ovat alkaneet harjoittaa joukkovalvontaa pakottamalla suuryritykset jakamaan tietojaan, mikä vaarantaa jokapäiväiset käyttäjät Yhdysvalloissa. Tämän lisäksi Internet-palveluntarjoajilla en nyt mahdollisuus kerätä ja myydä käyttäjätietoja ilman lupaasi , jolloin online-yrityksesi en korkeimman tarjouksen tekijän käytettävissä tekemään mitä he haluavat.

Pysyäkseen turvassa vihamielisessä digitaalisessa maailmassa, monet käyttäjät Yhdysvalloissa ovat siirtymässä virtuaalisiin yksityisiin verkkoihin. VPN: t toimivat kuin tunneli, joka salaa ja kuljettaa tietoja turvallisesti määränpäähänsä ja sieltä pea paljastamatta henkilötietojasi. Internet-palveluntarjoajat eivät voi jakaa tai myydä salattuja tietoja, ja kun kyseessä en hyvä VPN, myös valtion virastot eivät voi kerätä tietoja. Nauti yksityisyydestä selaamisen aikana, ja vain vähän.

Black Friday -tarjous: SÄÄSTÄ 68% 2 vuoden + 3 kuukauden ILMAISESTA tarjouksesta

Hanki paras VPN

30 päivän rahat takaisin takuu

Kuinka arvioimme toimittajia

VPN de Oikean: n saaminen käyttöön Yhdysvalloissa vaatii laajaa tutkimusta. Useimmat käyttäjät haluavat parempaa yksityisyyttä kuin paikalliset Internet-palveluntarjoajat, mikä tekee rekisterikäytännöistä ja lainkäyttöalueista erittäin tärkeitä. Maarajoitetun sisällön ohittaminen Myös korkealla listalla, samoin kuin VPN: n kokonaisnopeus ulkomailla. Jotta kustannuksesi ja sitoumuksesi pysyisivät mahdollisimman pieninä, käytämme seuraavia kriteerejä arvioidaksemme parhaat VPN: t rahallesi.

 • toimivalta : VPN: n rekisteröinti en tärkeää, varsinkin jos asut Yhdysvalloissa. Paikalliset lait määräävät, pitäisikö VPN-yrityksen pitää pitää kirjaa, ja mitä tehdä näille tiedoille, kun valtion virastot ottavat yhteyttä. Joissakin maissa sobre tiukat säännökset, jotka suosivat yrityksiä ja muita suuria yhteisöjä, kun taas toiset toiset ovat joustavampia ja priorisoi yksilön yksityisyyttä.
 • Palvelimen asettelu – Yksi suurimmista eduista VPN: n käytössä en pääsy maantieteellisesti estettyyn sisältöön, jota ei normaalisti ole saatavana Yhdysvalloissa. Yhdistyneet VPN-palveluntarjoajat ovat ottamassa käyttöön verkkoja kymmenissä maissa sensuurin ja alueellisten lohkojen ohittamisen helpottamiseksi, jotta ve selata Internetiä vapaasti.
 • Kirjauskäytäntö VPN: n lokikäytäntö voi olla tiukasti sidoksissa lainkäyttövaltaan ja saattaa tehdä siitä hyötyä yksityisyyden suojaamisessa. Tietojen tallennus jopa salattu tarkoittaa, että kolmas osapuoli tai jopa VPN itse voi käyttää niitä. Tämä voi olla riskialtista: vuonna 2011 FBI pidätti Lulzsecin jäsenen UE: n pitämien tietojen perusteella Piilota My Ass VPN ja kääntyi sitten viranomaisten puoleen. Jos lokeja ei pidetä, tietoja ei voida jakaa, selkeitä ja yksinkertaisia. Varmista aina, että valitsemallasi VPN: llä en tiukka nollakirjauskäytäntö, kuten alla olevissa suosituksissa.
 • Velocidad – VPN-verkkojen tiedetään olevan 10-50% hitaampia kuin useimmat paikalliset Internet-palveluntarjoajat. Tämä nopeuden pudotus voi olla valtava tekijä videoiden suoratoistossa, HD-sisällön lataamisessa, käynnissä torrent-tiedostoja , online-pelien lukeminen tai jopa vain selata Internetiä. Parhaat VPN-palveluntarjoajat ryhtyvät toimiin varmistaakseen, että nämä nopeuden pudotukset ovat vähäisiä.
 • Estetyt tiedostotyypit : jotkut VPN-palveluntarjoajat estävät los liikenne P2P , torrent-portit ja muut niihin liittyvät tiedostot. Vecino de Jotta nauttia Internetistä oikein, olemma varmistaneet, että alla olevilla palveluilla ei ole rajoituksia ladattavan tai suoratoistettavan sisällön tyypille.

Mitkä ovat parhaat Yhdysvaltain VPN: ¿t?

Harkittuamme huolellisesti edellä mainitut kriteerit tutkimme markkinoiden parhaita toimittajia. Tutkimuksemme johti seuraaviin 4 parhaaseen VPN: ään Yhdysvalloissa:

1. ExpressVPN

ExpressVPN short

Käy osoitteessa expressvpn.com

Amerikkalaisen kilpailun parhaan VPN: n pääkilpailija, ExpressVPN tarjoaa turvallisen yksityisen verkon, joka en suunniteltu suurille nopeuksille ultra- nopeasti. Palvelu tarjoaa yli 3000 palvelinta, jotka sijaitsevat 94 eri maassa, rajoittamattomalla kaistanleveydellä, ilman rajoituksia torrent- tai P2P-latauksille eikä lainkaan liikennelokeja. Palvelun tyylikkäin ominaisuus en nopeustesti, joka en rakennettu asiakkaan Windows-, Mac- ja Android-versioihin. Etkö ole varma palvelimen nopeudesta, johon olet yhteydessä? Muutamalla napsautuksella ve selvittää sen ja siirtyä sitten nopeampaan.

ExpressVPN: n lainkäyttöalue en Britannian Neitsytsaaret, joka ei ole suoraan osa Fourteen Eyes Watch Group -ryhmää. Lainkäyttöalueella en kuitenkin heikot siteet luettelossa oleviin maihin, joten se ei ole täysin ilmainen ja selkeä.

Lue meidän kritiikki täynnä ExpressVPN .

hyötyjä
 • TARJOUS: 3 kuukautta ilmaiseksi (49% alennus – linkki alla)
 • Huippunopeat palvelimet (minimaalinen nopeuden menetys)
 • AES-256-salaus
 • Tiukka tiedonkeruu käytäntö
 • Live-chat-tuki.
Haitat
 • Hieman kalliimpaa kuin jotkut muut vaihtoehdot.

PARAS mejor: ExpressVPN en paras valinta yhdysvaltalaisille Internet-käyttäjille, jotka haluavat enemmän yksityisyyttä verkossa. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästä 49% vuosisuunnitelmasta. 30 päivän rahat takaisin -takuu sisältyy.

2. NordVPN

NordVPN short

Käy osoitteessa nordvpn.com

NordVPN en ollut lanseerattiin vuonna 2012, kun kasvava online-yksityisyyden tarve alkoi kasvaa. Yritys sijaitsee Panamassa, maassa, joka en niin kaukana Five Eyes -luettelosta, ettei niitä edes näy laajennetussa Catorce ojos -luettelossa. Pelkästään taito antaa NordVPN: lle valtavan edun nimettömyyden suhteen. Kun yhdistät sen nollaan lokiin, automaattiseen tappokytkimeen ja korkeaan kaksoissalaukseen, saat upean VPN: n, joka on räätälöity Yhdysvaltojen asukkaille, jotka haluavat suojata yksänityisyyttä.

Turvatoimenpiteiden lisäksi NordVPN käyttää yli 5500 palvelinta 60 eri maassa, ja luettelo kasvaa jatkuvasti. Jokainen näistä en käytettävissä rajoittamattomaan vaihtamiseen, mikä avaa kaiken tyyppisen alueellisesti lukitun sisällön, jota ve ajatella. NordVPN ei myöskään tarjoa kaistanleveysrajoituksia, estettyjä tiedostotyyppejä, kuten BitTorrent, eikä nopeita palvelimia, joilla on erityisiä tehtäviä erityyppiselle liikenteelle.

Lue meidän täysi NordVPN tentti .

PARAS VPN-TALOUSARVIO – Hanki huikea 70%: n alennus liittymällä 3 vuoden suunnitelmaan, mikä entouraa kuukausihinnan vain 3.49 dollariin . Huomaa myös, että kaikkiin suunnitelmiin sisältyy 30 päivän «vaivaton» rahat takaisin -takuu.

3. PureVPN

PureVPN short

Käy purevpn.com

Luottamuksellisuus en los huoli de PureVPN ensimmäisestä päivästä lähtien. Palvelu tarjoaa rajattomasti vakiotietoja, rajoittamattoman palvelinkytkennän ja nollaliikennelokit sekä yli 2000 palvelinta 141 eri maassa, joka en yksi suurimmista verkoista VPN-markkinoilla. Tätä kaikkea tukee vahva 256-bittinen AES-salaus tappokytkimellä ja IP-vuotosuojauksella. Täydellinen yksityisyydelle.EzoicoQuéjate de este anuncio

PureVPN sijaitsee Hongkongissa, joka en suunnilleen yhtä kaukana Neljätoista silmää -luettelosta kuin palvelu voi saada. Hong Kong en keventänyt tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, jotka sallivat palvelun ohittaa minkä tahansa tyyppisen rekisteröinnin. Jos lainkäyttöalueen ulkopuolinen virasto pyytää pääsyä tietoihin, se ei löydä mitään syötettävää.

Lue meidän täysi PureVPN tentti .

LUKIJAN ERIKOIS: Säästä 74% täällä 2 vuoden suunnitelman kanssa vain 2.88 dollaria kuukaudessa 31 päivän rahat takaisin -takuulla.

4. VyprVPN

VyprVPN short

Käy vyprvpn.com

VyprVPN , yksi eksklusiivisimmista VPN-palveluista tässä luettelossa, erottuu siitä, että yhtiö omistaa ja ylläpitää koko palvelinverkkoaan, yli 700 hajautettua 70 sivustoon. Ulkopuolinen yritys ei koskaan näe salattuja tietoja, ja VPN-palveluntarjoaja luo ja hallinnoi laitteita ja ohjelmistoja. Kaiken pitäminen kotona en valtava etu yksityisyyden suhteen. Tämän lisäksi VyprVPN: n lainkäyttöalue en Sveitsi, maa, joka ei ole XNUMX silmän luettelossa.

Ainutlaatuisten tietoturvatarjousten lisäksi VyprVPN tarjoaa myös nopeat nopeudet, rajoittamattoman kaistanleveyden, ei tiedostotyyppirajoituksia ja hyvän nollakirjauskäytännön. Yhtiön Chameleon-tekniikka auttaa myös käyttäjiä välttämään verkon ruuhkautumisongelmia ja paikallisen Internet-palveluntarjoajan kuristamisen, ja lisäsuojausta varten on jopa sisäänrakennettu NAT-palomuuri!

Lue meidän kritiikki täynnä VyprVPN .

LUKIJAN ERIKOIS: Kaikki paketit sisältävät a 30 päivän rahat takaisin -takuu vain 5 dólares kuukaudessa .

Miksi käyttää Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevaa VPN: ää?

Yhdysvaltain virastot ovat joutuneet yksityisyyden puolustajien tiukan valvonnan alaisiksi valvonnan harjoittamiseksi hyödyntämällä nimettömiä palveluja, kuten VPN-verkkoja. Nama virastot pystyvät pakottamaan Yhdysvalloissa sijaitsevat yritykset myöntämään pääsyn asiakastietoihin, käyttämään palveluitaan joukkovalvontaan ja jopa pakottamaan yrityksen olemaan hiljaa takavarikoinnista, mikä aiheuttaa vakavia ongelmia käyttäjille, jotka haluavat heidan tietonsa pysyvät yksityisinä. .

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinulla en hyvin vähän syytä käyttää VPN: ää maan rajojen sisällä. Muut tarjoajat tarjoavat Yhdysvalloissa toimivat palvelimet ja IP-osoitteet ilman, että niihin sovelletaan samoja lakeja, mikä tekee niistä paljon parempia vaihtoehtoja. Jos asut Yhdysvalloissa, toisessa maassa sijaitsevan VPN: n käyttö en melko pakollista. Tämän lisäksi ve käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä, mutta ve myös hyödyntää käyttäjäystävällisempiä lainkäyttöalueita los kansalaisten kanssa niin Henkilökohtaiset tietosi pysyä turvassa.

Mikä en viisisilmäinen maa?

Yksityisyyden puolustajat ja VPN-käyttäjät viittaavat usein maihin osana Listado ja viisi, yhdeksän tai neljätoista silmää . Nimityksen juuret ulottuvat toisen maailmansodan jälkeiseen aikaan, jolloin Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat, Australia, Kanada ja Uusi-Seelanti sopivat keräävänsä, analysoivansa ja jäävansa atado keskenelutie. Viime vuosien tietovuodot ovat osoittaneet, että Five Eyes -maat seuraavat toistensa kansalaisia ​​ja jakavat

close