in

Hoe maak I poner videos en cámara lenta Instagram Boomerang

carrete video

In dit artikel leer I maken de video en cámara lenta pone Instagram Boomerang in minuten en stap voor stap, zodat je kunt vinden hoe je het moet doen in je cuenta de Instagram.

Instagram es una aplicación morir de afgelopen tijd veel nieuwe gebruikers heeft bereikt, zowel Instagram personeel en Instagram voor bedrijven , se dice red social uiterst belangrijk geworden en het dagelijks leven van gebruikers.

Nou, om heel gemakkelijk vast te leggen wat ze doormaken in hun leven, van uitgaan tot ontspannen in je huis, het is leuk en verslavend hoe je filtros mueren reactivos se reunieron de tendencias muziek en video die u aan uw video’s kunt toevoegen. . interactiever tussen gebruikers, met peilingen en het plaatsen van tekst op uw videos.

Boomerang is een videostijl die hierdoor is uitgevonden red social die erg populair is geworden en die gebruikers omarmen, samen pone de cámara lenta a cámara rápida die een warm gerecht is geworden in veel van de video’s die we tegenwoordig in Instagram-verhalen zien.

Filtros en hun video-effecten zijn de meest popular van dice social net en waarom gebruikers ervoor blijven kiezen om vandaag terug te keren naar Instagram in het nummer 1 social network ter wereld.

carrete video

¿Hoe stap voor stap boemerang cámara lenta en Instagram?

  1. Moeten eerst descargar instagram op ons mobiele apparaat en daarom kunnen we deze actie uitvoeren wanneer we de application starten.
  2. Bij binnenkomst gaan we naar het gedeelte van foto dat verschijnt bovenaan de app en we kunnen daar het effect kiezen dat we notdig hebben voor de video die je gaat maken.
  3. Dat zie i wanneer i de la cámara binnengaat en i kunt de modus onder de la cámara wijzigen waar de optie «Normaal» verschijnt aan het begin in daar als i overschakelt naar de modus «Boemerang» , Kunt de video afspelen terwijl je de witte round knop ingedrukt houdt die op een half scherm wordt waargenomen.
  4. Aan het einde van de video zullen we zien dat de boemerang is gemaakt, een schommel in het beeld dat we hebben opgenomen en in het bovenste gedeelte zullen we zien dat dit ons in staat zal stellen om opties op de boemerang te kiezen die we gedaan.
  5. En een oneindigheidspictogram kunnen, klikken en toegang krijgen tot extra modi in de boemerang, vinden daar verschillende effecten: cámara lenta, eco (reisziekte), TV (almacenado en het beeld) . U kunt selecteren camara lenta in zo het gecombineerde effect van de twee creëren.
  6. Wanneer u degene selecteert die u wilt behouden, moet u op de knop «Gereed» klikken.
  7. Daar kun je deze video delen in je Instagram stories of feed, downloaden naar je mobiele apparaat is ook mogelijk.
  8. Op deze manier kun je effecten creëren Boemerang Gecombineerd met andere grappige effecten op Instagram, is dit een verandering waar we sinds medio 2019 van kunnen genieten, maar veel gebruikers ontdekken het net.

Las situaciones de overwegen:

  • Deze procedimiento kan zonder problemen op zowel Android als iOS worden uitgevoerd, in beide besturingssystemen vinden we de dedo del pie conocí a dezelfde acties.
  • Onthoud dat i video’s aan elkaar kunt plakken zonder ze in i verhaal de feed te hoeven plaatsen, dat kan stel de video’s samen en download ze naar uw apparaat om ze later te delen.

editor instagram

Met deze stap voor stap zul je en staat zijn om maken del video se reunió con boemerangeffecten en cámara lenta gecombineerd como een pro, onthoud dat je kunt toevoegen tekst, muziek en filtros naar dezelfde video als i wilt, deel ze of sla ze gewoon op i mobiel op. apparaat om het via social andere netwerken te verzenden de later te posten.

Als I Instagram nog steeds niet leuk vindt, nodigen we je uit om het te uploaden naar je mobiel en begin deze nieuwe wereld te ontdekken, die trends blijft zetten met Tik Tok . Als dit artikel de commerciale heeft opgelost hoe je tegelijkertijd een boemerang- en slow motion-video kunt maken, nodigen we je uit om door te gaan met kijken hoe je gidsen op Instagram kunt maken binnen miracomosehace.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

how to screen record on the iphone 12 5084625 14caf27ecdd04dd68abda022129eb2a0

Cómo grabar la pantalla en el iPhone 12

XML – Secciones CDATA