in

¿Cómo herstel ik een YouTube-account as ik de naam of gebruikersnaam van mijn Google-account ben vergeten? Stap voor stap manillar

Si olvide mi cuenta de Google

Este es geen geheim dat YouTube een van de meest succesvolle y bekende online platform op Internet is geen geheim dat, vooral as het gaat om het delen van video’s. Aldus de groei en transformatie is door de jaren heen echt opmerkelijk geweest en daarom blijven veel mensen lid worden van deze site.

Hoewel veel gebruikers op YouTube zijn gebleven en dag in dag uit inhoud kunnen downloaden, er zijn anderen morir geen toegang hebben tot hun cuenta op het plataforma . Welnu, ze zijn de gebruikersnaam de hun accountnaam vergeten, dus het is onmogelijk om deze in te voeren.

En die zin, om snel cuenta de YouTube herstellen , is het belangrijk om te weten welke methoden hiervoor bestaan. Daarom hebben usamos internet stap voor stap dit bericht geplaatst om dit probleem op te lossen en zodat veel gebruikers kunnen profiteren van alles wat dice red social te bieden heeft .

Stappen om mijn YouTube-account te herstellen en mijn kanaal opnieuw te gebruiken

Als je je YouTube-kanaal opnieuw wilt gebruiken, de je het nu wilt verbeteren, inhoud wilt uploaden, video’s wilt verwijderen die je daar had of om welke reden dan ook; Maar je hebt niet de benodigde inloggegevens om binnen te komen, het es het essentieel dat u uw cuenta zo snel mogelijk herstelt .

Daarom, van de volgende middelen en wel, in afhankelijk van de staat waarin u zich bevindt ; Wij vertellen u wat u onder deze omstandigheden moet doen:

Als ik mijn cuenta de Google ben vergeten

Hoewel dit waar is, is dit videoplatform al ongeveer 10 jaar eigendom van Google, in om deze reden, zoals het geval is meet all afdelingen in het bedrijf; YouTube es una cuenta de Google gekoppeld aan het. Reden waarom hij is nodig om het kanaal te betreden met behulp van het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw cuenta de Google .

En die zin, als u dit account bent vergeten, moet u herstellen om ook het item op uw sociale netwerkkanaal te herstellen. El dia de ayer, laten u stap voor stap zien wat u in deze gevallen moet doen:

 • Ga naar Google.com y navigeer naar de rechterbovenhoek. daar, klik op het icoon .
 • Zodra u daar bent, zal het systeem u vertellen dat u uw e-mailadres moet invoeren. In deze situatie herinnert u zich deze informatie niet meer en zult u dus moeten klik op de optie » Ben I vergeten por correo electrónico? « .

Si olvide mi cuenta de Google

 • Dan wordt u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina waar u moet voer I hersteltelefoonnummer of e-mailadres in (de alternativa) en het beschikbare veld. Als i dat doet, klik i gewoon op «Als vervolg op» .

Si olvide mi cuenta de Google 1

 • Na een paar second wordt u gevraagd om: Vul uw voornaam en achternaam en (zorg ervoor dat u indian het mogelijk terugstuurt zoals het is bij het maken van uw account). Klik voor nu op «Als vervolg op» .

Si olvide mi cuenta de Google 2

 • Ze sturen je dan een sms (sms) naar het nummer dat je eerder hebt opgegeven en, zodra je het hebt ontvangen, moet je ingrese correctamente para hacer clic nuevamente en «Siguiente» .

Si olvide mi cuenta de Google 3

 • Met dice alles, eindelijk, ze u uw cuenta de Googlenaam geven en vanaf daar kun i i youtube-account invoeren, als i wachtwoord onthoudt.

Si olvide mi cuenta de Google 4

Als ik ben ingelogd conoció a een gebruiker

En het geval dat het cuenta es unangemaakt vóór de overname van het plataforma puerta Google, kunnen er zich ook problemen voordoen wanneer u weer toegang wilt krijgen tot het kanaal. Nuevo, als het vóór mei 2009 is ingesteld en de gebruiker het desde 2011 niet opnieuw heeft ingevoerd , zal het automatisch inloggen op een merkaccount. Conoció a otro woorden, een quotum dat door meerdere mensen tegelijk kan worden beheerd.

“ACTUALIZAR ✅ ¿Ha perdido su cuenta de YouTube y necesita aprender cómo recuperarla para acceder a su canal? ⭐ ENTRA AQUÍ ⭐ y descubre cómo hacerlo »

Om toegang te krijgen tot het kanaal en het op te halen, is het daarom nodig om: koppel het merkaccount aan een bestaand Google-account . Maar i zult i afvragen hoe i het kunt doen in dan nosotros zullen elke te voltooien stap uitleggen:

Si accedi con un usuario

 • Eerst moet u: ga naar je Google-account en ga naar degene die je wilt koppelen aan je YouTube-kanaal om het opnieuw in te stellen . Opgemerkt moet worden dat, als je er geen hebt, je het helemaal opnieuw kunt maken of je kunt ook een Google-account gebruiken dat je al op YouTube gebruikt.
 • Desnudo, diez tweede, moet je naar: «Https://www.youtube.com/gaia_link» . Vanaf daar, schrijf in het bijbehorende vak je gebruikersnaam en wachtwoord voor het YouTube-kanaal dat zoveel jaren geleden is gemaakt . Als u het wachtwoord niet meer weet, kunt u dit proces niet voortzetten.
 • Klik daarna op de onderste knop met de tekst «Reclamar el canal» . Daarna is het mogelijk om toegang te krijgen tot het betreffende YouTube-kanaal door simpelweg het Google-account te gebruiken waarmee u in deze procedimiento doblado ingelogd.
 • Om het bovenstaande te voltooien, haga clic en «Acceso» in de bovenhoek en daarnaast kun I ook het kanaal wijzigen via de optie «Cambiar cuenta» , beschikbaar en het menu en de rechterbovenhoek.

Als ik mijn wachtwoord niet meer weet

In dit geval speelt ook de datum van creatie van het kanaal een belangrijke rol. Als het vór 2009 werd ingehuldigd en u zich desde 2011 niet meer heeft aangemeld, moet u bepaalde specifieke stappen ondernemen. Terwijl als je het na 2011 zonder problemen pakte, het proces es anders .

Dus eerst en vooral beginnen nos conocimos het aan u uit te leggen wat te doen als je het YouTube-kanaal desde 2011 niet meer hebt bezocht :

 • U moet beginnen met het maken van een cuenta de Google conocí a hetzelfde e-mailadres waarmee I het YouTube-account hebt gemaakt .
 • Nadat u dice cuenta heeft aangemaakt, moet u: iniciar sesión en krijg toegang tot het plataforma de YouTube . Als je klaar bent, zul je zien dat hetzelfde systeem de e-mail in kwestie herkent en je een bericht stuurt. om aan te geven dat je een kanaal hebt om te claimen . Con esto puedes hacer lo mismo que en el caso anterior («Si accedí con un usuario») y listo.

Opgemerkt moet worden dat, als ze u tijdens dit proces een bericht laten zien waarin blijkt dat: het kanaal es niet beschikbaar om het aan te vragen , betekent dice que dat u al een gekoppeld Google-account heeft.

fallar, als i i kanaal normaal hebt gebruikt na 2011 , maar u weet uw wachtwoord voor toegang tot het platform niet meer; het te voltooien proces es veel eenvoudiger. Omdat, dankzij het kanaal dat al een gekoppeld Cuenta de Google heeft, het is het mogelijk om uw toegangsgegevens te herstellen , dat wil zeggen, zowel het e-mailadres als het wachtwoord.

In die zin, als weet wat het e-mailadres is waarmee I YouTube bent binnengegaan en I kan het kanaalwachtwoord nog corceles niet herinneren , ga gewoon naar het platform dat is bedoeld voor herstellen van YouTube-accounts, namelijk: «Https: // www .youtube.com / account_recovery» .

 • Voer daar het e-mailadres en, klik op «Verzenden» en dus krijg i het wachtwoord om opnieuw toegang te krijgen.

Si no recuerdo mi contrasena

Kan ik mijn kanaal kwijtraken als ik lange tijd zonder toegang tot mijn YouTube-account ga?

Volgens het beleid van YouTube kunnen we zeggen dat: het system beoordeelt geen specifieke tijd om een ​​kanaal op het platform te sluiten . Met het oog hierop kan het alleen overgaan tot het cancelen van een account voor bepaalde schendingen van de kant van de gebruiker, conoció a betrekking tot de emissie van schadelijke de gevaarlijke inhoud, voor het aanzetten tot haat, ter onderspestluning van cyberorlichting van de gebruiker.

Wat betekent dat dice alleen als I de regels overreedt, verlies I de volledige toegang tot YouTube . Met het oog hierop kunt u onder geen enkele omstandigheid een ander social net networkccount aanmaken of invoeren.

Aan de andere kant, als u zich voor een tijdje wilt afmelden, het platform stelt u in staat om het gemakkelijk te doen en biedt zelfs opties voor een zender cancelen en / of permanente verwijderen .

Als je vragen hebt, laat ze dan buy in de reacties, we nemen zo snel mogelijk contact put je op en het zal ook een grote hulp zijn voor meer communityleden. Bedankt!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

the 8 best facebook alternatives in 2021 a4a7d0508b6e4d61b4a05a1b30353ee2

Las 8 mejores alternativas de Facebook en 2021

Python 3 – Argumentos de la línea de comandos