Saltar al contenido

azada cita iemand en un chat

octubre 27, 2021
astuces whatsapp comment citer quelquun dans un chat

We vertellen je hoe je berichten van gebruikers citeert in hetzelfde WhatsApp-gesprek

Whatsapp , por la popular aplicación de mensajería instantánea, verbergt een functies goede handvol dat niet alle gebruikers weten. Sommigen van hen tel ien verschillende artikelen se reunió de cosas de bestias , hoewel de application een zeer nuttig hulpmiddel is waarmee we iemand citen en een gesprek de Whatsapp ,staat toe dat een bepaald bericht bij velen aanwezig esandere,en het bijzonder en groepsgesprekken conoció a veel gebruikers , om aan te geven op wie of op welke opmerking we reageren. Om deze reden zullen we u hieronder laten zien: hoe een andere gebruiker op WhatsApp cita usted .

Hoe andere mensen op WhatsApp cita tu

In feite is het daten van iemand op WhatsApp vrij eenvoudig, hoewel het dat wel is een enigszins verborgen functie dat niet iedereen weet. Het eerste wat we moeten doen es por boodschap behouden waaraan vamos a recibir antwoorden de citen; Om dit te doen, plaatst u uw vinger op het bericht en houdt u lichte druk totdat het bericht oplicht , wat betekent dat we er nu acties op kunnen uitvoeren.

Wanneer het bericht dat we willen citen verlicht wordt, a optiebalk aparece bovenaan het scherm, waaronder om te antwoorden, favorieten, verwijderen of kopiëren. U moet op de. klikken linkerpijlpictograma waarmee we het betreffende bericht kunnen citen / reageren. Tegelijkertijd kunnen hemos obtenido una especifiek bericht citen / beantwoorden zonder ons toevlucht te hoeven nemen tot genoemd contextmenu; Dus, como lo hacemos? dormir het betreffende bericht naar rechts, het venster om te citen / reageren verschijnt direct. Zo simpel en handig als het klinkt.

nu een venster emergente verschijnen om het bericht, de bijlage en / of emoticon in te voeren die we overwegen. Om het te verzenden, gewoon druk op het pictograma rechts van kant, de typische voor het verzenden van een bericht op WhatsApp.

Desnudo, de originele tekst van de andere contactpersoon verschijnt in het gespreksvenster se pone antwoord hieronder , zodat de persoon aan wie dit bericht is gericht, zonder aarzeling weet dat dit antwoord voor hen is.

close