in

Hoe gemakkelijk en snel Google-afbeeldingen op mobiel opslaan? Stap voor stap manillar

Guardar una imagen de Google directamente desde Google

Google es een venster op allantlei soorten informatie en gegevens die i nodig hebt. Door de jaren heen hebben de updates het voor de gebruiker gemakkelijker en gemakkelijker gemaakt om te gebruiken. Op deze manier hoeft u slechts een paar eenvoudige stappen uit te voeren om informatie te krijgen, afbeeldingen , el video es meer binnen handbereik.

Specifiek gericht op foto’s, jij heb i ooit geprobeerd om een afbeelding downloaden van google maar dat de kwaliteit niet es wat je ervan verwacht tenía? Dijo komt waarschijnlijk omdat u het verkeerd opslaat of downloadt.

Daarom zullen conocimos a deze handige stapsgewijze handleiding en detalle uitleggen wat u moet doen om ahorrar snel en gemakkelijk Google afbeeldingen op i mobiel . Het maakt niet uit welk apparaat je hebt, dus let op.

Ontdek stap voor stap hoe I een Google afbeelding op I mobiel opslaat

er verschillende methoden die u kunt gebruiken om een ​​Google-afbeelding op te slaan Aparece uw móvil. Ze zijn echter niet Allemaal incluso efecto.

Daarom leren we I twee methoden waarmee digo effectief kunt bereiken:

Rechtstreeks van Google

Guardar una imagen de Google directamente desde Google

De gemakkelijkste manier om een ​​afbeelding op te slaan Google op i mobiel es rechtstreeks van de zoekmachine zelf. De stap voor stap die we zullen aangeven geldt voor Android- en iOS-apparaten .

Ga in die zin als volgt te werk:

 • Ga naar Google in ga naar het tabblad Google Afbeeldingen .
 • En de zoekbalk, voer een woord enllave gekoppeld aan de afbeelding waarnaar u wilt zoeken.
 • Klik op het vergrootglaspictograma aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Selecteer de afbeelding muere vas a opslaan.
 • Klik foto op om het te openen.
 • Vervolgens raak het opnieuw aan .
 • Boven de la foto , palabra apesta a opties weergegeven. Selecteer de optie «Bezoeken» Dónde «Bezoeken» om toegang te krijgen tot de website con afbeelding op volledige grootte.
 • Om het te descargar op volledige grootte, houdt u deze weer een paar seconden ingedrukt.
 • Klik en het menu dat op het scherm verschijnt op de optie «Afbeelding descargado» como yo gebruikt Androide. En furgoneta het geval iOS, klikken «Guardar imagen» Dónde «Agregar a las fotos» .

Aplicación conocida

«ACTUALIZACIÓN ✅ ¿Me descargaré Google-afbeeldingen en el teléfono inteligente opslaan op I?

Guardar una imagen de Google con una aplicación

Als u alle stappen van het uploaden van een afbeelding wilt overslaan van Google op i mobiel kun i het proces iets más versnellen con una aplicación. En dit geval zullen nos volvemos a ver: Descargador de Afbeelding , una aplicación beschikbaar voor Android . La aplicación Deze biedt u de zoekresultaten voor afbeeldingen Google zodat u ze vervolgens gemakkelijk naar uw mobiel kunt downloaden.

I hoeft het alleen maar te vinden in de Tienda de juego de Google instalar het. Zodra het op uw apparaat staat, is het volgende wat u moet doen: openen. Wanneer u binnenkomt, hoeft u alleen maar de zoekbalk aan te raken waarvan de naam es «Toca para buscar una imagen» , bovenaan de op de zwevende knop con un vergrootglaspictogram.

Schrijf de trefwoorden op die betrekking hebben op de afbeelding die u zoekt en klik op het vergrootglas. Descargador de Afbeelding toont u een raster met de resultaten. dan selecteer de afbeelding waarin u geïnteresseerd bent en download deze . Het is zo gemakkelijk om het in uw galerij beschikbaar te hebben wanneer u het wilt gebruiken. Het interessante aan deze app está en tegenstelling tot de zoekopdracht Google wanneer u op de downloadknop drukt, de afbeelding wordt en de beste kwaliteit op je mobiel opgeslagen . I kunt het vinden en el mapa Descargas uw Androide.

Ontdek hoe u een Google-afbeelding kunt delen op uw social net

Descubre cómo compartir una imagen de Google en tus redes sociales

Een andere zeer interessante functie die zeer nuttig voor u zal zijn, is om: Un afbeelding de Google opta por una red social . Dit is erg handig als u de procedure voor het opslaan van de afbeelding in uw galerij eerst. De stappen zijn hetzelfde als wanneer u een afbeelding wilt opslaan Google en uw galerij.

Dicho procedimiento como tal es:

 • Ga naar Google in ga naar het tabblad Imágenes .
 • En de zoekbalk, schrijf de trefwoorden gerelateerd aan de afbeelding morir imagen te vas a zoeken.
 • Klik op het vergrootglaspictograma .
 • Wanneer i de afbeelding krijgt muero i wilt , voer het in en raak het opnieuw aan.
 • En opties beschikbaar , Seleccione Bezoeken om toegang te krijgen tot het web waar de originele afbeelding zich bevindt.
 • Zodra u binnenkomt, klik nogmaals op de afbeelding. Druk er vervolgens een paar seconden op.
 • Klik op de optie Delen en kies op welk red social i de afbeelding wilt delen .
 • Eindelijk, volg de stappen die elke app real om een ​​nieuw bericht te maken en dat is all.

Als je vragen hebt, laat ze dan buy in de reacties, we nemen zo snel mogelijk contact put je op en het zal ook een grote hulp zijn voor meer communityleden. Bedankt!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

zork online game 1a255e16d5974c9c962aa13d9f9e789a

Juega Zork en línea con estos consejos y trucos

transistor

Transistor como amplificador